Artikler og guides

Jeg har skrevet flere artikler og guides til forskellige formål. Du kan læse dem her:

Om at være gravid – En ung mor fortæller

Et interview med en nybagt mor som fortæller om hendes oplevelser under graviditet, fødsel og i den første tid efter. Læs om op- og nedture med hormoner og en efterfølgende fødselsreaktion.

Bibiworlds guide til Babystartpakker

En guide til gravide og nybagte forældre som gør det nemt at finde og hente alle de mest almindelige babypakker/gratispakker der tilbydes af diverse butikker.

Guide til tasken til hospitalet

En guide der hjælper gravide/kommende forældre til at gøre tasken til hospitalet klar inden fødslen. Guiden fungerer som checkliste så man er sikker på man har husket det hele.

10 gode råd fra 10 mødre

Jeg har spurgt 10 mødre om deres bedste råd til gravide og nybagte forældre og samlet dem i denne artikel.

Manden bag Bibiworld

Et portræt af manden bag virksomheden Bibiworld.

Bambus – Fremtidens materiale

Artiklen handler om bambus som plante og materiale. Bambus er fantastisk, det kan bruges til næsten alt og det er 100 % nedbrydeligt, bæredygtigt og miljøvenligt hvis det bliver dyrket og produceret rigtigt.

Hjælp! Mit barn har kolik

Kolik er alle nybagte forældres værste skræk. I artiklen fortæller jeg om hvad kolik egentlig er og giver en række råd om hvordan du kan afhjælpe kolik.

Kom godt igang med babysvømning

Babysvømning er blevet rigtig populært og der er også rigtig mange gode argumenter for at lade din baby gå til svømning. Her er en guide til at komme godt igang.

Uld – Et Mæhgtigt godt materiale

Uld er blevet udråbt til et af de bedste materialer til børn men er et virkelig så godt? Her i artiklen har jeg samlet viden om fordele, ulemper og myter om uld.

 

Comments are closed.