Tidligere projekter og opgaver

Bibiworld 

Jeg har hjulpet Bibiworld med at udarbejde virksomhedens strategi på de sociale medier.

Virksomheden opnåede at det første stor Facebook opslag, en konkurrence som kørte en måned, allerede efter 3 uger havde nået over 30.000 visninger hvor af omkring 10.000 var  organiske med et budget på under 1.000 kr. Opslaget opnåede en pris pr. interaktions som lå under 99 % af lignende opslag på Facebook (over 850 interaktioner).

Det næste opslag nåede i løbet af de første 3 dage op på 10.000 visninger hvor af de 6000 var organiske. I løbet af de første 3 dage opnåede virksomheden over 500 interaktioner og trafikken på virksomhedens webshop steg med over 700 %.

På baggrund af trafikken på hjemmesiden opnåede virksomheden at deres landingpage inden for liggetæpper (Se siden her) at ligge nummer 1 på google med 2 undersider som henholdsvis nummer 2 og 3.

Renseri.NU

 Renseri.NU fungerer lidt lige som Just Eat eller Nemlig.com, bare med vasketøj og rensetøj.

Tøjet bliver hentet, renset/vasket og bragt tilbage lagt sammen og pakket. Virksomheden har produkter inden for Renseri, Vaskeri og Skrædder.

Jeg har arbejdet med virksomhedens hjemmeside (en webshop i wordpress med tilknyttet WooCommerce shop modul), sammen med en tekstforfatter fra virksomheden. Vi har udviklet en langt mere brugervenlig opbygning af hjemmesidens URL struktur, skrevet SEO tekster været ansvarlig for den sociale marketing.

Vi udviklede virksomhedens Facebook strategi op med henblik på at øge virksomhedens synlighed på de sociale medier samt trafikken til hjemmesiden. Vores arbejde resulterede i at virksomhedens interaktioner pr. opslag på Facebook, steg fra omkring 2 til et gennemsnit på omkring 30 i den måned jeg var i praktik.

 

Comments are closed.