Om mig

Kristian Skovgaard

Mit navn er Kristian Skovgaard. Jeg er akademimerkonom i international marketing og handel og har har Bigum & Co’s 6 ugers intensive uddannelse i digital marketing. På min hjemmesiden finder du brugbar viden om forskellige dele af den digitale marketings univers. Den vil løbende blive udbygget og opdateret. Du er velkommen til at kigge rundt og har du nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig her.

Kristian Skovgaard, faglig baggrund

Min faglige baggrund spreder sig over en del forskellige områder. Du er velkommen til at tage et kig på min linkedIn profil hvor mit fulde CV ligger. Her er det direkte link til mit online CV: Kristian Skovgaard – LinkedIn profil.

Erhvervserfaring

  • Midlertidig ansættelse hos Bibiworld. Bibiworld er en webshop som sælger kvalitets- og designprodukter til baby/barn segmentet. Jeg har stået for udfærdigelse og implementering af strategi for virksomhedens Facebook side samt planlægning af messeaktivitet og drift af messestand.
  • Midlertidig ansættelse i virksomheden Renseri.NU hvor jeg har stået for at lave en mere brugervenlig opbygning af virksomhedens hjemmeside, samt at udfærdige en strategi for virksomhedens Facebook side.
  • Jeg har arbejdet i it-virksomheden it-Works som mødebooker hvor jeg også har fungeret som it-supporter og arbejdet med digital marketing.
  • Tidligere har jeg arbejdet i butik.

Uddannelse og kurser

  • Bigum & Co’s 6 ugers intensive uddannelse i digital markedsføring som jeg klart kan anbefale.
  • Uddannet akademimerkonom i international markedsføring og handel. Under min merkonomuddannelse har jeg skrevet hovedopgave om strategiske alliancer i virksomheder og speciale i brandopbygningsprocesser.
  • Uddannet salgsleder fra mit arbejde i Dansk Supermarked.
  • Matematisk student fra Nykøbing katedralskole.

Familieliv og interesseområder

Privat er jeg familiefar og har en kæreste som også moren til min datter.

Mine interesser strækker sig bredt men ligger mest inden for litteratur og IT.

 Se mit fulde CV: Kristian Osbæck – CV

Comments are closed.